Söker ni mediasäljare?

Här hittar ni sveriges vassaste mediasäljare med lång erfarenhet av mediaförsäljning inom bland annat print, utomhus och digitala medier.

Säljbolag inom media som funnits sedan 1991

Vi arbetar som frilansande mediasäljare genom vårt bolag Mediaresponz AB som funnits sedan 1991. Mediaresponz åtar sig alla former av uppdrag inom mediaförsäljning i mån av kapacitet och tid. Vi tror på vår förmåga att sälja media, därför arbetar vi 100% provisionsbaserat – om vi inte säljer, tjänar vi inget! Vilket är rättvist både för dig som uppdragsgivare och oss. Samtidigt vill vi konna tjäna ordentligt och vi levererar mer än vad du som uppdragsgivare förvändar dig

Fungerar som extern annonsavdelning

Mediaresponz fungerar som utgivarens annonsavdelning på fristående basis. Vår styrka som säljbolag är framför allt vår långa erfarenhet och lyhördhet. Därför blir våra relationer med annonsörerna i de allra flesta fall både djupa och långsiktiga.

Arbetar enbart provisionsbaserat

Vilken provisionssats vi tar varierar från uppdrag till uppdra, men spannet ligger mellan 15-50%. Är det en “start up” tar vi en högre provsionssats än om det är ett media som är etablerat och har funnits ett tag på marknaden.

Lång erfarenhet och stort kontaktnät

Efter många år i branschen som mediasäljare har vi även byggt upp ett omfattande kontaktnät bland både annonsörer och medieförmedlare, vilket naturligtvis är en stor fördel när vi åtar oss nya uppdrag.

Förutom print och digitala medier har vi även erfarenhet från mässannonsering, katalogannonsering, taxfree och skyltannonsering, online guider m.m.

Dock måste även nämnas att vi är ytterst kräsna när vi åtar oss nya uppdrag. Grunden är alltid att vi själva måste tro på och brinna för det vi säljer, annars funkar det inte för oss.

Arbetar i hela landet

Vi finns i Stockholm men åtar oss uppdrag inom mediaförsäljning i hela Sverige

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion

Behöver ni sveriges vassaste mediasäljare så tveka inte att kontakta oss för en första förutsättningslös diskussion.  Vi kan väl börja med att ses över en ficka och lära känna varandra

Mediasäljare

Exempel på tidigare uppdragsgivare:
Bonniers
Helsinki Media
Tidningen Vision
Tur-Mässan
Biscom Sweden AB
Tidningen Vegourmet
Tidningen Konstvärlden

Behöver ni en webbyrå i Stockholm